L'EQUIP ESTÀ FORMAT PER

L’objectiu de l’equip és el disseny d’un monoplaça elèctric per competir el 2024 a la Formula Student.

0
Membres
0
Graus diferents

Patrocinadors

Què és la Formula Student?

Formula Student és una competició on estudiants universitaris de tot el món competeixen en el disseny, el desenvolupament, la construcció i la conducció d’un vehicle monoplaça, combinant aspectes enginyerils i empresarials.
Originària dels Estats Units, la Formula Student o Formula SAE s’ha anat estenent a nivell mundial creant competicions a països com Alemanya, Regne Unit, Àustria, Espanya, Austràlia o Itàlia, entre molts d’altres.
La competició es regeix per una normativa estricta que busca emular les condicions d’una competició professional, en què, a més, s’exigirà especialment una gestió eficient dels recursos disponibles.

Parlem!

Ens encanta col·laborar i resoldre qualsevol dubte que tinguis.

Més informació:

Preguntes freqüents

Formula Student és una competició internacional on equips d’estudiants dissenyen, construeixen i competeixen amb un cotxe de carreres tipus monoplaça. L’objectiu és avaluar no només el rendiment del vehicle a la pista, sinó també la seva viabilitat econòmica i disseny.

El nostre equip va ser fundat el 2022 sortint de la quarantena, amb la intenció de brindar als estudiants l’
oportunitat d’aplicar els coneixements teòrics en un entorn pràctic i altament desafiant.

L’equip està format per estudiants apassionats de diverses disciplines, incloent-hi enginyeria mecànica, electrònica, organització industrial, informàtica, administració d’empreses, màrqueting, fisioteràpia, etc.

Cada membre exerceix un paper crucial en el disseny, construcció i prova del cotxe.

Financem el nostre projecte mitjançant una combinació d’esdeveniments de recaptació de fons i patrocinis d’empreses. Si estàs interessat en patrocinar el nostre equip, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres al correu: sponsors@tcmotorsports.es

Absolutament! Apreciem la diversitat d’habilitats i coneixements. L’equip és obert a estudiants de diverses disciplines, des de negocis fins a informàtica. Hi ha rols per a tots.

Pots mantenir-te informat visitant regularment la nostra pàgina web i seguint-nos a les nostres xarxes socials. Publiquem notícies, esdeveniments i actualitzacions importants.

→ Click aqui per anar a les nostres xarxes socials

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic comunicacion@tcmotorsports.es

preloader image